Blog

Maart 2023De toekomst van overheidsprojecten

In een tijdperk waar technologie een cruciale rol speelt in de efficiëntie en duurzaamheid van overheidsprojecten, is het belangrijk om voorop te blijven lopen. Drones hebben bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor verschillende overheidsinstanties zoals gemeentes en waterschappen.
https://usercontent.one/wp/pilotondemand.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-1.png
https://usercontent.one/wp/pilotondemand.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-2.png

Februari 2023De opkomst van AI

AI wordt steeds belangrijker voor de toepassing van drones voor bedrijven en organisaties. Het biedt de mogelijkheid om drones autonoom te laten vliegen, beslissingen te nemen op basis van gegevens en om geavanceerde taken uit te voeren. Als bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van drones en de toepassing ervan voor bedrijven, willen we graag onze visie delen over de toekomst van AI en drones.

Februari 2023Natuurrampen en drones

De aardbeving die Turkije en Syrië afgelopen week heeft getroffen, heeft diepe sporen achtergelaten. Gebouwen zijn ingestort, er zijn tienduizenden mensen om het leven gekomen en er is enorme schade aangericht. Helaas zijn rampen zoals deze niet alleen beperkt tot deze landen en kunnen ze overal en op elk moment plaatsvinden. Dit roept de vraag op: hoe kunnen we ons voorbereiden op dergelijke rampen en hoe kunnen we ons ertegen beschermen?
https://usercontent.one/wp/pilotondemand.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-3.png
https://usercontent.one/wp/pilotondemand.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-4.png

Februari 2023Warmtescan van gebouwen

Warmteverlies in gebouwen is een veelvoorkomend probleem. Dit niet alleen door de extreem hoge energieprijzen, maar ook vanwege de milieueffecten van het produceren van energie. Wij zijn ons bewust van deze problemen en bieden je de mogelijkheid om deze warmtelekken in beeld te brengen met onze professionele drones en camera's.

Februari 2023Windmolens inspecteren met drones

Windmolens spelen een cruciale rol in het produceren van groene energie en het helpen bij de vermindering van de CO2-uitstoot. Helaas zijn deze installaties kwetsbaar en kunnen ze beschadigd raken door extreme weersomstandigheden, corrosie of mechanische defecten. Daarom is het van groot belang om regelmatig inspecties uit te voeren om eventuele problemen op te sporen en op te lossen voordat ze uit de hand lopen.
https://usercontent.one/wp/pilotondemand.nl/wp-content/uploads/2023/03/Naamloos-5.png
https://usercontent.one/wp/pilotondemand.nl/wp-content/uploads/2021/01/logo_pilot_on_demand_transp-e1615006420233.png
https://usercontent.one/wp/pilotondemand.nl/wp-content/uploads/2021/04/sbb-beeldmerk-160x160.png

CONTACT

Pilot on Demand
Gasgracht 3
7941 KG Meppel
info@pilotondemand.nl
085-0870581

NIEUWSBRIEF